11. aprillil toimus EKA laiendatud juhatuse esimene koosolek. EKA presidendiks valiti Maario Laas (Wisecounter OÜ), asepresidentideks – Marina Kaas (ManNet Partners Baltics OÜ) ja Ashley Brettell (Better Business OÜ). Lepiti kokku juhatuse-sisene tööjaotus ning planeeriti edaspidiseid samme ja koosolekuid. Võeti vastu uus liige, kelleks on läbirääkimiste- ja kommunikatsioonikonsultant Georg Merilo (Good Heart Productions OÜ). Lähiajal kutsutakse kokku üldkoosolekul loodud töögrupid kutseandmise ja EKA 25-nda juubeli tähistamise valdkonnas. Järgmine koosolek toimub 18. mail 2017.a. Edaspidised juhatuse koosolekud on planeeritud igakuiselt kolmandal neljapäeval kl. 16.00, Valukoja 7, Ülemiste City (Wisecounter OÜ ruumides). Liikmed on oodatud tõstatama teemasid, millega juhatus peaks tegelema ning on kutsutud osalema koosolekutel vaatlejatena.