Põhikompetentsid:

Andro Kullerkupp on pikaajalise kogemusega ettevõtja, nõustaja, äriarendaja, tippjuhtide mentor ja juhtivlektor (EBS EMBA Juhtimisarvestus). Oma pikaajaliste kogemuste põhjal on ta välja arendanud ka funktsionaalse arenguplaani mudeli (FAP), mille abil ettevõtete seisundile hinnangut anda ja arendustegevusi planeerida. Andro võtmeoskuseks on organisatsioonide tõhususe parandamine ning erialadeks strateegiline juhtimine, organisatsioonidiagnostika, protsessidisain, digitaliseerimine ja automatiseerimine. Lisaks on Andro riiklikult tunnustatud saneerimisnõustaja.

Haridus:

Erialase kõrghariduse on Andro omandanud erinevates välismaa ülikoolides. Magistriõpinguid alustas Inglismaal Henley Business School’s (2003-2004 a) ja magistrikraadi omandas Saksamaal European University Vidarina’s (2006 a).

Töökogemus:

Vertex Investment asutaja ja tegevjuht (2001-tänaseni), Airobot Technologies AS nõukogu esimees (2021-tänaseni), vertikaalfarmi Rohefarm OÜ kaasasutaja (2021-tänaseni), Telia ärijuht (2001-2003).

Töökeeled:

Eesti keel ja inglise keel.

Töö kogemus välisriikides:  

Soome ja Norra.

Viimase 5 aasta olulisimad projektid:

  • Protsessiarendus ja digitaliseerimine (Plaatdetail, Sunship, Factory 7, Restmec, Forus, Alexela Kontserdimaja, Viimsi Artium, Pinska, Öun Drinks, Lotus Timber, Chemi-Pharm, Afterone)
  • Strateegia (TFTAK, Azortum, Malmerk Klaasium, Airobot Technologies, Sandla Puit, Lennuliiklusteenindus, TB Works)
  • Saneerimine (Ampler Bikes, Derossi, KG Partners)